Diëtist Breda

De diëtist in Breda die het anders doet

Zoek je een diëtist in Breda? Aweightness is de diëtist die het anders doet. In het online programma CHANGE leer je hoe je met succes blijvend afvalt, gebaseerd op jouw persoonlijke eetpatroon. Net als bij de ‘gewone’ diëtist dus, maar dan met veel meer tijd voor goede uitleg en voor jouw vragen. Hét dieetadvies in Breda.

Voordelen van Aweightness als diëtist

  • Voordeliger dan een fysieke diëtist en ook in te dienen bij de zorgverzekering*
  • 12 weken lang (of langer) online je diëtist, in plaats van steeds een uurtje
  • Volg alle tips en adviezen op jouw moment, in plaats van op afspraak komen
  • Geen te grote stok achter de deur en controle op wat je eet, maar de handvatten om zelf jouw motivatie te vinden
  • Geen investeringen nodig in speciale voedingsmiddelen, niks is verboden en alles mag (weer)

Diëtist in Breda en de rest van Nederland

Ik, Agnes van Hulten van Aweightness, ben diëtiste en geef dieetadvies in Breda én in de rest van Nederland. Want Aweightness is jouw online diëtist. Als je gezond wilt afvallen en blijvend op je streefgewicht wilt komen, is het online programma van Aweightness jouw ideale diëtist. Je volgt op jouw moment 12 weken lang de lessen met video’s en hulpmiddelen en krijgt van mij zelf een analyse van je eetpatroon, persoonlijk advies, Q&A’s en consulten per e-mail of telefoon.

Aweightness: in 12 weken op je streefgewicht

Ik heb Aweightness opgericht omdat ik geloof dat afvallen en een gezond gewicht houden ook op een andere manier kan. Eentje die wél bij je past. Aweightness helpt je in 12 weken om gezond op jouw streefgewicht te komen én te blijven. Niet meer jojoën, maar voor eens en voor altijd leren hoe je je eetpatroon verandert én volhoudt.

“Irene uit Breda over Aweightness: Ik kwam aan door emo-eten, snoepen en te grote porties. Ik wilde de knop omzetten naar een gezondere leefstijl en Aweightness hielp mij daarbij met persoonlijk advies en door er elke week bewust mee bezig te zijn, ook met mindset-oefeningen. Het programma Change VIP hielp mij op weg met duidelijk onderbouwde begeleiding en een liefdevolle hand op mijn schouder. Ik ben al 9 kg afgevallen en val nog steeds af!”

Agnes van Hulten, diëtist uit Breda

Agnes van Hulten woont als diëtist in Breda en studeerde HBO Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Daarna volgde ze verschillende opleidingen en cursussen, waaronder Omgaan met eetstoornissen, Positieve psychologie en Cognitieve gedragstherapie.

Ze werkte 10 jaar als dietist in zowel de eerste als tweede lijn.  Agnes gaf niet alleen dieetadvies in Breda, maar hielp mensen met dieetvoorschriften in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, het Amphia Ziekenhuis in Breda en het ABC Diëtistennetwerk. Ook nam ze fitheidstesten af en gaf ze voedingsadviezen aan medewerkers van zorgverzekeraar CZ.

Al haar kennis en ervaring met voeding, beweging en verschillende aandachtsgebieden heeft ze benut en gebundeld in Aweightness.

diëtist breda

Keertje kennismaken?

Plan een gratis checkgesprek, dan kijken we samen hoe ik en mijn programma CHANGE jou kunnen helpen en bereken ik hoeveel kilogram jij gezond kan verliezen in welke tijd.

Go Top