Wat anderen vinden van Aweightness

"Na mijn zwangerschap wilde ik graag afvallen, maar ik wist niet goed hoe. Ik ben zo blij dat ik toen Aweightness heb gevonden en niet in de dieetval ben getrapt. Het programma CHANGE geeft me de handvatten om zélf te ontdekken hoe ik blijvend afval op een manier die bij mij past. Ik weet nu wat wel en niet goed voor me is en waarom. Ik ben al 5 kg kwijt."

Aukje, 35 jaar

"Ik heb al veel pogingen gedaan om af te vallen, maar ik besloot nu dat ik wel wat hulp kon gebruiken. Dat was een goede beslissing. Ik heb zoveel geleerd van CHANGE, en het is ook nog eens een heel leuk programma om te volgen. Door de inzichten en het uitgebreide advies van Agnes heb ik kunnen werken aan mijn nieuwe eetgewoontes. Ik merk aan alles dat ik nu eindelijk op de goede weg ben, en het kost me geen enkele moeite!"

Tamara, 43 jaar

"Ik had hiervoor het COOL-programma gevolgd, dat helaas voor mij niet werkte. CHANGE kon ik online en zelfstandig volgen, super dat je uit meerdere opties kunt kiezen. Ik vind Agnes erg begaan en sympathiek en heb veel aan haar als/dan-plan en terugval-plan. Ik eet nu bijvoorbeeld overdag volwaardig en voldoende en kan verder met de volgende stappen!" 

Roos, 49 jaar

"Ik wilde graag op een andere manier afvallen, want lijnen hielp mij niet structureel. Ik heb het jarenlang geprobeerd met van alles, van supplementen tot shakes. Met Aweightness heb ik op een prettige manier en met persoonlijke aandacht geleerd dat diëten niet helpt en weet ik nu hoe ik met een andere leefwijze wél blijvend kan afvallen."

Leon, 50 jaar

"Ik kwam aan door emo-eten, snoepen en te grote porties. Ik wilde de knop omzetten naar een gezondere leefstijl en Aweightness hielp mij daarbij met persoonlijk advies en door er elke week bewust mee bezig te zijn, ook met mindset-oefeningen. Het programma Change VIP hielp mij op weg met duidelijk onderbouwde begeleiding en een liefdevolle hand op mijn schouder. Ik ben al 9 kg afgevallen en val nog steeds af!"

Irene, 44 jaar

“Na mijn zwangerschappen zijn er ongewenste kilo's aangebleven. Ik heb al veel geprobeerd, maar het lukte me gewoon niet om ze eraf te krijgen. Aweightness heeft een andere insteek; het programma richt zich op het geheel en op jou als persoon en je gewoonten. Waar ik vooral mezelf de schuld gaf en mezelf ongedisciplineerd vond, gaf Aweightness me andere inzichten. Het programma is voor iedereen goed te doen, zelfs voor mij in mijn drukke leven. Het is informatief, concreet en op een positieve manier gebracht.”

Jolanda, 36 jaar

“Ik wil afvallen, maar kan er niet dag in dag uit mee bezig zijn met twee kleine kinderen en werk. Ik heb al veel diëten gevolgd en had daarin veel discipline, maar ik viel altijd terug. Aweightness is een uitkomst voor mij. Geen dieet - maar inzicht in wat je doet, waarom je dat doet en de handvatten om het anders te doen. Aweightness kijkt naar het totaalplaatje. Niet alleen naar eetgewoonten, beweging en valkuilen, maar het helpt me ook relativeren, waardoor ik me beter voel over mezelf en mezelf niet altijd meteen de schuld meer geef als het even niet lukt. Ik zou Aweightness zeker aanbevelen!”

Suzanne, 36 jaar

“In mijn eentje lukte afvallen steeds maar niet. Ik heb al vaker WeightWatchers geprobeerd, maar steeds met wisselende resultaten. Daarom wilde ik nu verantwoord afvallen met deskundige hulp van een diëtist. Aweightness maakte me bewust van mijn valkuilen en hoe ik daarin bewust betere keuzes kan maken. De persoonlijke en intensieve begeleiding, de duidelijke uitleg en verhelderende filmpjes maken Aweightness heel fijn om te volgen en ik raad het programma dan ook zeker aan als je steeds blijft worstelen met je gewicht. Met Aweightness leer je jezelf een nieuwe leefstijl aan!”

Veerle, 64 jaar

"Ik heb al van alles geprobeerd, maar het lukte me nooit om een goed BMI te bereiken. Aweightness klonk vernieuwend en sprak me aan. De methode heeft me bewuster gemaakt van voeding en leefstijl, een mooi programma voor iedereen die een gezondere leefstijl wil."

Debbie, 50 jaar

“Ik had geen goed eetpatroon en wilde graag afvallen. Ik had al heel veel geprobeerd, maar niets hielp blijvend. Ik koos voor Aweightness omdat het terug naar de basis gaat en het goede handvatten geeft. Dankzij het programma heb ik meer inzicht in mijn eetpatroon, mijn valkuilen en uitdagingen en denk ik bewuster na over mijn keuzes. Ik vind het fijn dat ik in etappes kan leren en het op mijn manier kan oppakken.”

Janneke, 39 jaar

“Ik wilde niet meer eindeloos doelen maken om vooral kilo’s te verliezen, wat dan vaak niet lukte... Ik wilde me vooral weer happy voelen in mijn eigen lijf. Dus ik dacht, ik ga er weer voor. En het lukt nu ook! Aweightness hielp me al bij de start; er ging meteen een mentale knop om bij mij. Ik vind de video’s met Agnes heel fijn om naar te kijken en kan in kleine stappen werken aan een gezond voedingspatroon dat ik de rest van mijn leven vast kan houden.” 

Marleen, 41 jaar

“Na zeker vier verschillende diëtisten vond ik Aweightness verfrissend! Niet meer alleen leren hoe je gezonder of anders kunt eten, maar eindelijk ook goede achtergrondinformatie over de psychologie rondom eten. Ik vond het stapsgewijze proces prettig, omdat ik zo een opbouw had en me mentaal kon voorbereiden op wat er ging komen. Daarnaast vind ik Agnes zelf een leuk mens!” 

Mara, 29 jaar
Go Top